Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Big Green Egg

Big Green Egg medium voor de lekkerste gerechten

De Big Green Egg barbecue is ontstaan in Oost-Azië. 3000 jaar geleden werd in China een kleioven ontwikkeld. De japanners namen het principe van de kleioven over en gaven het de naam Kamado, wat staat voor oven en vuurplaats. Na de tweede wereld oorlog werd de Kamado ontdekt door de Amerikanen. De Amerikaanse soldaten namen de kleiovens mee naar huis. De kleioven had ene grote indruk gemaakt op de mensen en dit was het begin van het grote succes van de Big Green Egg barbecue. In 1974 werd de eerste Big Green Egg barbecue geïntroduceerd. De barbecue was gemaakt van keramiek. De Big Green Egg was ontwikkeld door de NASA. Ook werden in deze periode de eerste winkels geopend die de Big Green Egg gingen verkopen. De griltechniek werd door de jaren heen perfectioneerd door goed naar de wensen van de klanten te luisteren.

Big Green Egg medium met ongelimmiteerde mogelijkheden

De Big Green Egg medium stelt u als liefhebber van barbecueën in staat om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Niet allen de meest heerlijke gerechten, maar ook gerechten waarbij u nooit had gedacht deze te kunnen bereiden op een barbecue. Op de Big Green Egg medium kunt u bakken, braden, grillen, stoven en roken, maar ook een pizza bakken is niet te gek voor deze Big Green Egg medium barbecue. Eigenlijk is de Big Green Egg medium een steenoven wanneer je het dekstel sluit.

Het design van de Big Green Egg medium

Het design van de Big Green Egg medium is niet alleen modern, maar heeft ook een functionele waarde. De vormgeving zorgt ervoor dat de Big Green Egg medium snel op de juiste temperatuur komt en dat de temperatuur ook behouden blijft. Door de warmtecirculatie blijft uw product ten allen tijden op de juiste temperatuur behoud de juiste smaak, geur en kleur. Tevens zorgt deze barbecue ervoor dat uw gerecht niet uitdroogt. De buitenzijde van de Big Green Egg medium is geglazuurd zodat de buitenzijde niet warm wordt tijdens het gebruik. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen door het zelfreinigende systeem aan de binnenzijde van de barbecue.

Verschillende varianten Big Green Egg barbecues

Naast de Big green Egg medium biedt onze webshop ook andere varianten van het merk aan, zoals:

Aarzel niet en bestel vandaag nog uw Big Green Egg medium barbecue op onze webshop. Smakelijk eten!