Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
 • Veilig online betalen
 • Uitstekende service!
 • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

OutdoorChef

OutdoorChef Rover

Scherp geprijsd, robuuste kwaliteit en heerlijke gerechten: de fantastische OutdoorChef Rover is uw nieuwe favoriete barbecue. De OutdoorChef Rover is een ouderwetse houtskoolbarbecue in een modern jasje. Naast de klassieke kegelvorm met deksel biedt de OutdoorChef Rover namelijk een paar innovatieve handigheidjes die van uw barbecueavond een ware belevenis maken. We zetten hieronder de belangrijkste eigenschappen van de OutdooChef Rover uiteen:

 • Easy Slide trechter
  De Easy Slide trechter in de OutdoorChef Rover geeft u de mogelijkheid om uw gerecht op twee verschillende manieren te grillen. Zo kunt u indirect grillen waarbij het vuur zo gelijkmatig mogelijk over het kookoppervlak wordt verdeeld. Hiermee gaart u het gerecht langzamer waardoor u met de OutdoorChef Rover ook grote stukken vlees of vis heerlijk bereidt. Daarnaast kunt u ook direct grillen. Dat wil zeggen dat het vuur direct de grill bereikt. Ideaal wanneer u kort u gerechten kort wil grillen, zoals een entrecote of zalmfilet.
 • Luxe driepoot-onderstel
  De OutdoorChef Rover heeft een driepoot-onderstel waarvan twee voorzien zijn van wieltjes. De barbecue is daardoor eenvoudig te verplaatsen. Bovendien zit onderaan de OutdoorChef Rover een handig oppervlak waar u iets op kwijt kan.
 • Luxe deksel met geïntegreerde temperatuurmeter
  Wat vervelend is aan de meeste ouderwetse houtskoolbarbecues, is dat het onduidelijk is wanneer vlees of vis gaar is. Een exacte temperatuur aanhouden is lastig: dan is de temperatuur te hoog, dan weer te laag. Maar op de sluitbare dekstel met scharnieren van de OutdoorChef Rover zit een nauwkeurige temperatuurmeter. Met wiskundige precisie gaart u uw gerecht perfect op de OutdoorChef Rover.
 • Ventilatiesysteem
  In de OutdoorChef Rover is een innovatief ventilatiesysteem aangebracht zodat de luchttoevoer is geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de hitte goed verdeeld over het kookoppervlak van de OutdoorChef Rover en vliegt het as niet over uw maaltijd. Deze wordt vanzelf opgevangen in de asopvangbak aan de onderkant van de OutdoorChef Rover.

Meer weten over de OutdoorChef Rover? Bel dan onze deskundige klantenservice tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)497 572 085 of laat een bericht achter op de site. Ook bent u van harte welkom in onze showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Bestel uw OutdoorChef Rover dus bij de BBQ Specialist of breng een bezoekje aan onze prachtige showroom. Bekijk ook eens ons ruime assortiment Grandhall barbecues.