Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Weber

Weber aanmaakblokjes

Nog geen Weber aanmaakblokjes in huis? Bestel ze dan snel en voordelig bij de BBQ Specialist. Weber aanmaakblokjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Geen gehannes met het aansteken van uw barbecue of het gebruiken van gevaarlijke vloeistoffen. Gebruik gewoon een paar Weber aanmaakblokjes en uw houtskoolbarbecue is binnen een handomdraai klaar om op te grillen. In ons assortiment bieden wij twee verschillende soorten Weber aanmaakblokjes voor een scherpe prijs. Deze zijn:

  • Weber aanmaakblokjes wit
    Smaakt uw eten naar het gebruik van schadelijke vloeistoffen of stinkende aanmaakblokjes? Dat is verleden tijd door deze witte Weber aanmaakblokjes. Ze zijn geur- en smaakvrij terwijl ze snel doch geleidelijk en veilig vlam vatten.
  • Weber aanmaakblokjes bruin (ecologisch)
    Van deze bruine Weber aanmaakblokjes weet u zeker dat ze goed zijn voor uw gerecht en het milieu. Deze bruine Weber aanmaakblokjes zijn namelijk gemaakt van ecologisch verantwoord materiaal; samengesteld met kokosvezels zonder parafine. De bruine Weber aanmaakblokjes zijn eveneens geurloos.

Het aanmaken van uw barbecue

De Weber aanmaakblokjes zorgen ervoor dat u de houtskoolbarbecue snel en moeiteloos aansteekt. Het is echter handig om dit volgens een bepaalde methode te doen. Vuur wil namelijk altijd zijn weg naar boven vinden. De Weber aanmaakblokjes zijn daarom niet effectief wanneer u deze bovenop het houtskool gooit. Aan de andere kant werken ze ook minder goed wanneer u de Weber aanmaakblokjes aansteekt en er een berg houtskool overheen gooit. De ideale methode is daarom om gelijkmatig een paar Weber aanmaakblokjes te verspreiden over de bodem tussen het houtskool. U steekt de blokjes aan, wacht een paar tellen (ongeveer een minuut) en geleidelijk strooit u hier een kleine laag houtskool overheen. Wacht vervolgens tot de houtskool goed brandt, strooi eventueel nog een laag houtskool eroverheen en ten slotte een enkele laag briketten.

Bestellen van aanmaakblokjes

De aanmaakblokjes zijn bij de BBQ Specialist voordelig te krijgen. Ze zijn ideaal om als extra te bestellen. Naast de aanmaakblokjes vindt u in ons assortiment alles wat u nodig hebt om te beginnen met de barbecue. Kijk naast deze accessoire ook naar andere accessoires op onze site zoals de Big Green Egg accessoires.