Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Buitenkeuken

Geniet met uw buitenkeuken

Een buitenkeuken is de nieuwste trend voor de zomerse maanden. Het is een alles-in-een oplossing voor het koken in de tuin. Met een buitenkeuken kunt u uitgebreide maaltijden op tafel zetten, allemaal in de buitenlucht gemaakt! U kunt dus extra lang genieten van de dag, de zomerse temperaturen en de gezelligheid die het met zich meebrengt. En natuurlijk zet u heerlijke gerechten op tafel die u buiten kunt nuttigen. Geniet van de smaak van krokant vlees, gegrilde groente of een sappig visje. Een buitenkeuken laat u het beste uit de zomer halen. Het is het veelzijdige alternatief voor een traditionele barbecue en een goede aanvulling op uw tuininterieur.

Talloze mogelijkheden

Een buitenkeuken is verkrijgbaar in uiteenlopende modellen. Ze zijn er in verschillende materialen, kleuren en indelingen. Ze zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en uitgerust met de belangrijkste instrumenten. Er is natuurlijk een barbecuerooster, maar er zijn zijplankjes waarop ingrediënten kunnen rusten of gesneden kunnen worden. De meeste buitenkeukens hebben meerdere branders die werken op gas, hout of elektriciteit. Een buitenkeuken is meestal ook uitgerust met opbergruimte onder het rooster dat eruit ziet als een klein kastje. Daar kunt u bijvoorbeeld de gasfles of sausflesjes dan in kwijt. Een buitenkeuken is makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens stijlvol uit door het strakke design. Het is een mooie bijzonderheid voor uw tuin, balkon, terras of waar u uw buitenkeuken ook maar wilt plaatsen.

Waarom een buitenkeuken

Met een buitenkeuken maakt u zo een prachtig feestmaal klaar in een handomdraai. Onverwacht bezoek is geen probleem, u kunt gezellig in de tuin blijven zitten terwijl u het eten klaar maakt. De buitenkeukens zijn zo ontworpen dat ze ontzettend lang mee gaan en dus erg duurzaam zijn. Ze zijn er in allerlei afmetingen van verschillende merken, maar de kwaliteit van iedere buitenkeuken is erg sterk. We hebben voor u een aantal redenen op een rij gezet waarom u ook moet kiezen voor een buitenkeuken.

  • Makkelijk in gebruik
  • Stijlvol uiterlijk
  • Heerlijke maaltijden
  • Alles-in-een oplossing
  • Verscheidene mogelijkheden

Het kiezen van een buitenkeuken is geen gemakkelijke klus, want het aanbod is enorm. Maar als u let op de bovenstaande voordelen en uw eigen behoeften en wensen centraal zet, dan vindt u zeker de perfecte buitenkeuken voor u! Wij bieden verschillende barbecues van verschillende merken aan. Kijk eens in onze ruime keuze Weber barbecues.