Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Keramische barbecue

Nooit meer anders

Een keramische barbecue is een van de vele barbecuevarianten die op de markt verkrijgbaar is. De keramische barbecue maakt het mogelijk om van alle gemakken van de verschillende barbecues te profiteren. En dat allemaal in één enkele barbecue. Wanneer u een keramische barbecue geprobeerd hebt of heeft aangeschaft, wilt u nooit meer anders. Dit is de perfecte barbecue voor de veelzijdige kok die graag alle mogelijkheden dicht bij zich wil houden.

Een keramische barbecue is veelzijdig

Een keramische barbecue is naast de veelzijdigheid voor het bereiden van heerlijke maaltijden, vaak ook een prachtplaatje en mooie accessoire voor in uw tuin. Ze zijn hip vorm gegeven en hebben een vlot uiterlijk. U zou bijna niet weten dat het een barbecue is. Het keramiek van de keramische barbecue zorgt ervoor dat hij niet zal roesten of beschadigen en kan tegen veel weersomstandigheden. Het materiaal glanst en ziet eruit alsof het een decoratieve creatie is voor in de tuin. U zult iedereen gaan verrassen als ze zien dat uw keramische barbecue niet alleen een heel mooi toebehoren is voor de omgeving, maar ook nog eens ontzettend functioneel.

Veel voordelen met een keramische barbecue

Zoals gezegd is een keramische barbecue een alles-in-een-oplossingvoor iedereen die het liefste alle barbecuevarianten in huis zou willen hebben. Of beter gezegd buiten, in de tuin, op het terras of onder het afdak zou willen hebben. Met een keramische barbecue kunt u genieten van alle barbecue mogelijkheden die er zijn. Enkele voorbeelden van alternatieve kookmogelijkheden hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Slow cooken
  • Grillen
  • Pizza bakken
  • Spare ribs maken
  • Vlees- en viswaren roken

Professionele koks kiezen vaak voor een keramische barbecue, omdat deze zo veelzijdig is en het instrument is waarmee je alle gerechten eigenlijk wel kunt bereiden. Door middel van gebruik van houtskool als brandstof, creëer je die kenmerkende barbecuesmaak en –geur in een handomdraai. Een keramische barbecue is super makkelijk in gebruik en het aanbod in kleur, maat en vorm is enorm. Zo heeft u de ruime keuze om uw eigen, perfect bij uw smaakt aansluitende, keramische barbecue te kiezen.

Heeft u interesse in een keramische barbecue? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment Big Green Egg barbecues.