Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Cadac

Cadac Skottelbraai

De Cadac Skottelbraai was decennia geleden een volledig innoverend concept, oorspronkelijk ontstaat door het ‘ braaien’ van de Zuid-Afrikaanse boeren. Zij ‘braaiden’ hun gerechten op oude ploegscharen, zonder toevoeging van olie of boter. Vanuit deze gedachte is de Cadac Skottelbraai ontstaan. Niet alleen hebt u de mogelijk om op gas heerlijke grillgerechten te maken, maar ook kunt u met de Cadac Skottelbraai de mogelijkheid om te bakken, te stoven en zelfs te wokken. De verwisselbare platen die bij de Cadac Skottelbraai zitten, maken dit mogelijk. Kijkt u naar al onze Cadac Skottelbraai producten, dan ziet u dat wij de mogelijkheden bieden alle gerechten te maken.

Het concept

De Cadac Skottelbraai is een eenvoudig concept. Deze alleskunner werkt in principe op een grote gaspit. Daar kunt u allerlei platen op zetten. Denk daarbij aan:

  • Pandragers
  • Wokpannen
  • Paella pannen
  • Grills
  • Zelfs steenovenpizzaplaten

 

Met de Cadac Skottelbraai kunt u werkelijk alles. U maakt altijd de lekkerste Skottelbraai recepent. U bent het beu om weer drumsticks te moeten braden op de camping? Dan maakt u toch een heerlijke pizza pepperoni? Of u kunt een lekker avondje wokken met het hele gezin. U hoeft zich niet te vervelen, want Skottelbraai recepten zijn er in overvoed. Ook tijdens het kamperen is de Cadac Skottelbraai enorm handig. Hij is demontabel en weegt slechts zo’n vier kilo.

Bestellen van een Cadac Skottelbraai

Het bestellen van een Cadac Skottelbraai is binnen een handomdraai gebeurd bij de Bbq-specialist. Ons bestelsysteem wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen. Bel op werkdagen tijdens kantooruren +31 (0)497 572 085 of stuur een berichtje via onze website. Daarnaast betaalt u altijd veilig uw Cadac Skottelbraai via ons iDeal-betaalsysteem en streven wij naar een levering binnen drie werkdagen. Bestel uw Cadac Skottelbraai nu online bij de Bbq-specialist.Of bekijk de mooie Weber barbecues eens in ons assortiment.