Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Campingaz

Campingaz barbecue

De BBQ Specialist heeft de beste Campingaz barbecue in huis. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan verschillende modellen Campingaz barbecue met daarbij ook nog prachtige accessoires die het grillen verheffen tot een ware kunst. In ons assortiment vindt u Campingaz barbecue die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Campingaz barbecue zijn van uitstekende kwaliteit, maar kunt u erg voordelig aanschaffen. Vooral bij de BBQ Specialist waar wij er voor zorgen dat u bij ons zo voordelig mogelijk online uw Campingaz barbecue bestelt. Zoals de Campingaz 3 Series Classic LS voor slechts €379,99. Dit model is een kleine keuken op zichzelf met bijzettafeltjes, een apart gaspitje, opbergruimte en ga zo maar door. Op uw kampeervakantie zult u ongetwijfeld de lekkerste diners hebben.

Begint u net met barbecueën?

Als u net begint met barbecueën, laat u dan goed informeren. Iedere zomer blijkt wel weer dat er niet voorzichtig genoeg omgegaan kan worden met vuur. Wij bij de BBQ Specialist beschikken over een enorme kennis met betrekking tot barbecueën. Ook helpen wij graag met het adviseren over bijvoorbeeld onze Campingaz barbecue. De Campingaz barbecue zijn veilig in gebruik mits er goed mee wordt omgegaan. Uiteraard zitten bij alle Campingaz barbecue duidelijke instructies over het gebruik. En mocht dit niet duidelijk zijn voor u, dan kunt u rekenen op onze uitstekende service met betrekking tot onze Campingaz barbecue.

Service

Bestelt u Campingaz barbecue bij ons, dan mag u uitgaan van de voordelen die de BBQ Specialist u biedt. Dat zijn de volgende:

  • Ons streven is levering binnen drie werkdagen
  • Wij hebben een uitstekende persoonlijke service, ook online
  • Al onze artikelen zijn te bewonderen in onze gigantische showroom van 20.000 m2
  • Alle bestellingen boven de €99,- worden gratis bezorgd
  • En betalen kan veilig online

 

Bent u naast Campingaz barbecue op zoek naar meerdere kampeerartikelen? De BBQ Specialist is onderdeel van een groter geheel. Ga naar onze hoofdpagina De-Kampeerwinkel.com en kijk wat wij allemaal voor u in huis hebben. Hebt u vragen of opmerkingen? Wij zijn op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Een berichtje sturen via ons contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.