Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Grandhall

Grandhall barbecue bij de BBQ specialist

De lekkerste gerechten maak je met onze Grandhall barbecue. Bent u dat halfgare kippenpootje zat? En wilt u het beste uit uw vlees halen? Met onze Grandhall barbecue maakt u de lekkerste gerechten en het lekkerste vlees klaar. Neem bijvoorbeeld de Grandhall GT3, één van de eenvoudigere Grandhall barbecue. Dit model zorgt er voor dat u uw vlees op de lekkerste manieren kunt grillen met slechts een paar kleine trucjes. Met de Grandhall Smokerbox zou u de heerlijkste spareribs kunnen braden: tot ze van het bod afvallen. De GT3 is één van de vele Grandhall barbecue die op gas werkt. Net als de meeste Grandhall barbecue, heeft ook deze zijvlakken waar u eenvoudig uw vlees, grillapparatuur en andere benodigdheden kwijt kunt.

Andere leuke speeltjes bij Grandhall barbecue

Op de Grandhall barbecue passen ook de Grandhall Rotisseries. Deze automatisch draaiende spitten zorgen er voor dat uw vlees of vees heerlijk aan het spit kan garen. Niet alleen bent u diegene die de heerlijkste gerechten op de camping kan maken, u kunt ook alle kanten op met de Grandhall barbecue:

  • Grillen
  • Aan het spit
  • Koken
  • Bakken (op de bakplaat)
  • Roken

 

Kortom, alles is mogelijk met de Grandhall barbecue. Van lekker bourgondisch tot mager en gezond. Daarnaast helpen wij u altijd met alles wat u moet weten over onze Grandhall barbecue, van aansluiting tot gebruik.

Service van de BBQ Specialist

Ga naar onze uitstekende klantenservice voor al uw vragen en opmerkingen. Wij weten alles over bijvoorbeeld onze Grandhall barbecue en mochten er onduidelijkheden of problemen zijn, dan helpen wij u graag. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom van 20.000 m2 in Bergeijk. De BBQ Specialist maakt deel uit van De-kampeerwinkel.com, dus ook voor al uw andere kampeerartikelen kijk u verder op onze site. Telefonisch contact opnemen is mogelijk op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur. Een berichtje sturen via ons contactformulier is ook mogelijk.

Bekijk ook eens de Big Green Egg en Campingaz barbecues .