Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Outdoorchef

Outdoorchef: uw favoriete bbq-merk

Bij de Bbq-specialist hebben wij uw favoriete barbecues, zoals die van Outdoorchef. Dit merk met hun tijdloze modellen staat voor een degelijke kogelvormige barbecue die de echte cultuur van barbecueën weergeeft. De klassieke Outdoorchef bbq is verzonnen door Mike Lingwood. In 1994 richtte hij Outdoorchef Ltd. op in Engeland om aan de slag te gaan met zijn fantastische idee. Inmiddels is een Outdoorchef bbq een vanzelfsprekendheid geworden voor de fanatici onder ons. Met de verschillende modellen Outdoorchef bbq s kunt u alle kanten op, terwijl ze toch altijd maar gemaakt zijn volgens datzelfde kogelvormige model. Hoe kan dat?

De mogelijkheden van een Outdoorchef bbq

Kijk goed naar wat uw favoriete manier van barbecueën is. Sommigen zijn bijvoorbeeld fan van barbecueën op gas, terwijl andere liever op houtskool grillen. Outdoorchef heeft daarom verschillende modellen die op verschillende manieren uw gerechten bereiden. In ons assortiment vindt u barbecues die werken op:

  • Gas
  • Elektriciteit
  • En houtskool

Daarnaast kunt u naast grillen ook alle kanten op met een Outdoorchef. Onder onze sectie ‘accessoires’ bieden wij u apparatuur aan waar u etenswaar rokend, kokend of zelfs aan het spit mee kunt bereiden. Bestelt u een Outdoorchef, kijk dan even bij de accessoires die u helpen met een unieke barbecue-ervaring.

Service bij een bestelling

U bestelt een Outdoorchef bij ons? Wij bieden u de beste service online. Niet alleen streven wij naar een leveringstijd van uw Outdoorchef binnen drie dagen, maar ook kunt u altijd veilig bij ons online betalen en bieden wij u de beste ondersteuning. Hebt u vragen? Onze klantenservice is op werkdagen tijdens kantooruren altijd bereikbaar op +31 (0)497 572 085. U kunt uw vragen over onze Outdoorchef of een van onze andere producten niet meer telefonisch kwijt? Stuur een berichtje via onze site en wij geven u een vakkundig antwoord. U wilt uw Outdoorchef zelf komen halen? Dat kan natuurlijk ook. De Bbq-specialist is onderdeel van De-kampeerwinkel.com. Wij hebben een prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk waar wij u persoonlijk te woord staan met betrekking tot uw nieuwe Outdoorchef. Kijk op onze site voor het adres en kom snel uw nieuwe Outdoorchef ophalen.