Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • 20.000 m² kampeerwinkel in Bergeijk
  • Veilig online betalen
  • Uitstekende service!
  • Ons streven: levering binnen 2 werkdagen!

Weber

Grillen met Weber barbecues

De BBQ Specialist heeft een groot aanbod aan Weber barbecues. En dat is niet voor niets. Weber barbecues zijn toegankelijk voor ongelofelijk veel grillers: van de beginnende tot de gevorderde barbecuer. Een Weber barbecue is verkrijgbaar in alle prijsklassen. In ons assortiment vindt u maar liefst 36 verschillende modellen die allemaal van hoogstaande kwaliteit zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor de Weber Barbecues Summit S-670 2013? Dan gaat u voor het hoogst haalbare. De Summit S-670 kan gerekend worden tot de Rolls Royce onder de Weber barbecues, misschien wel onder alle barbecues. Dit model is op zichzelf al een professionele keuken. Dit is voor de gevorderden die zeer frequent gebruik maken van een barbecue. Maar een toegankelijker model is deze Weber One-Touch Premium Gourmet 57 cm, een uitstekend model van hoge kwaliteit die een lange periode meegaat. Hier zult u verschillende zomers plezier van hebben.

Herkomst van Weber barbecues

Weber barbecues zijn er al sinds jaar en dag. De Amerikaan George Stephen vond als eerste de kegelvormige barbecue uit en dit werd een hit in de Verenigde Staten. Weber barbecues kunnen gezien worden als de professionele start van de barbecue cultuur. De man trok door het hele land om zijn idee aan de man te brengen en al snel werd de Weber Original Kettle de populairste barbecue in de Verenigde Staten. Weber is inmiddels een internationaal bedrijf, gevestigd in Chicago, Ze verkopen Weber barbecues verkoopt over heel de wereld. Dit is één van de oudste en beste merken op het gebied van barbecues en de BBQ Specialist vindt dan ook dat de Weber barbecues in het assortiment moeten zitten.

Weber barbecues bestellen

De BBQ specialist zorgt er voor dat u op een handige, snelle en veilige manier Weber barbecues kunt bestellen. Daaromheen geven wij de beste service. De voordelen van een bestelling bij de BBQ Specialist, zijn:

  • Gratis verzending v.a. € 99,-
  • Uitstekende service!
  • Veilig online betalen
  • Ons streven: levering binnen 3 werkdagen!

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ook een berichtje sturen via ons contactformulier.