Gaat u een bbq kopen? Dan komt u waarschijnlijk heel wat verschillende modellen en merken tegen. Elke van deze modellen en merken hebben weer hun eigen kenmerken en voordelen. Dit zijn punten waar u allemaal rekening mee dient te houden. Het is daarom ook aan te raden voordat u een bbq kopen gaat, na te gaan wat u verwacht van uw barbecue. En hoe intesief gaat u hem bijvoorbeeld gebruiken? Barbecued u slechts enkele keren in een jaar, heeft u aan een barbecue uit de middenklasse al genoeg. Op Bbq-specialist hebben we dan ook barbecues uit verschillende prijsklassen. Een bbq kopen kan iedereen bij ons. Of u nou veel of weinig te besteden heeft. Wij hebben er een voor u met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bbq kopen: Houtskool of gas?

Daar waar u vroeger bij een bbq kopen vooral houtskool barbecues zag, zijn er tegenwoordig ook tal van gasbarbecues. Bij een houtskool barbecue kan het vlees een wat rokerige smaak hebben wat veel mensen erg lekker vinden. Wilt u liever een bbq kopen die gemakkelijk is in gebruikt? Dan is een gasbarbecue een goede optie. Deze barbecues zijn er gebruiksvriendelijk en zorgen voor een heerlijk stuk vlees.

Doeleinde

Bij een bbq kopen is het van te voren belangrijk na te denken over de doeleinden van de barbecue Gaat u bijvoorbeeld geregeld naar de camping en wilt u graag uw barbecue meenemen. Hou dan bij uw bbq kopen in de gaten dat de barbecue niet al te zwaar is en compact is mee te nemen. Heeft u bijvoorbeeld een grote tuin en ben u een enthousiast barbecuer? Dan is een Buschbeck tuinhaard wellicht een optie om te overwegen bij het bbq kopen. Met een Buschbeck tuinhaard haalt u een echte alleskunner in huis die het gehele jaar door in de tuin kan staan. Liever een compacte barbecue? Dan kun u bijvoorbeeld gaan voor een Weber barbecue of een Cadac Skottelbraai.